Midden in de natuur, tussen twee wandelpaden, ligt ‘Le Bon Chemin’. Een kleine gastvrije vakantieplek op 10 minuten van Sarlat in de Périgord Noir. Zes verschillende accommodaties gelegen tussen de bomen en de weide. Alle comfort, vrij uitzicht, buitenterras, hangmatten en een prachtig zwembad.

Atelier 1

Geschikt voor 2 max 4 personen

! Deze studio is in combinatie met atelier 2 te verhuren met een korting van 25% op de totale verhuurprijs.

Dit huis dankt zijn naam aan het feit dat het 20 jaar een weef atelier was van de oude eigenaresse. 6m x 10m, gelijkvloers, veel hout en erg knus. Wifi aanwezig. Er is een kitchenette met 2 pits keramisch plaat, hele grote koelkast met vrieslades, magnetron/oven, waterkoker, senseo en alle mogelijke potten en pannen. Een zithoek met houtkachel voor de winter, een bedbank, luie stoel, eettafel met 4 stoelen, piano. Het slaapgedeelte is apart maar ipv een deur afgescheiden middels een dik gordijn. Badkamer met douche m90x0m90, wastafel en modern droog toilet*. Veel opbergkasten. Stofzuiger aanwezig en eigen parkeerplaats. Dit huis is heerlijk koel in de zomer en aangenaam in de winter. Een groot ruim privé terras met eettafel en ligstoelen.

*Een droogtoilet is een toilet waarbij urine en faeces worden gescheiden . In plaats van water gebruiken we zaagsel. Het systeem is goed voor de natuur en na 3 jaar hergebruiken we de compost.

 • Laagseizoen

  jan, feb, mrt, nov, dec

  €300
 • Middenseizoen

  apr, mei, jun, sep, okt

  €450
 • Hoogseizoen

  jul, aug

  €550

Huur atelier 1 in combinatie met atelier 2 met een korting van 25% op de totale veehuurprijs

Schoonmaken €40