Midden in de natuur, tussen twee wandelpaden, ligt ‘Le Bon Chemin’. Een kleine gastvrije vakantieplek op 10 minuten van Sarlat in de Périgord Noir. Zes verschillende accommodaties gelegen tussen de bomen en de weide. Alle comfort, vrij uitzicht, buitenterras, hangmatten en een prachtig zwembad.

Pipowagen

Geschikt voor 2 tot 4 personen maar een tentje bijzetten kan.

Deze wagen hebben we meegenomen van ons oude woonadres. Hij staat op een beschutte plek aan de rand van het bos en de weide, ernaast staan wijnstokken. Heel rustig met veel privacy.

Direct naast de wagen hebben we een schuur omgebouwd tot badkamer met douche en modern droogtoilet* en buitenkeuken. Binnen is er een tweepersoonsbed en twee banken te gebruiken als bed. Een tafeltje, kasten en een magnetron. Dit logement is geweldig voor een gezin met kleine kinderen of stel vrienden. Omdat er een tentje bij kunt zetten heb je enorm veel ruimte en kun je heerlijk buiten leven. Luieren in een hangmat, spelletjes spelen. Het ultieme vrijheid gevoel.

*Een droogtoilet is een toilet waarbij urine en faeces worden gescheiden . In plaats van water gebruiken we zaagsel. Het systeem is goed voor de natuur en na 3 jaar hergebruiken we de compost.

 • Laagseizoen

  jan, feb, mrt, nov, dec

  Gesloten
 • Middenseizoen

  apr, mei, jun, sep, okt

  €350
 • Hoogseizoen

  jul, aug

  €525
 • Extra tent

  €75

Schoonmaken €40